Klicka på det behandlingsområde som du är intresserad av i menyn på sidan - då får du reda på information om behandlingen, pris och tid.

Att tänka på före din behandling & bokningsregler:

Vi vill informera Dig om våra regler kring uteblivet besök, hur vi hanterar debiteringen & varför.

Påminnelse
Kom ihåg att när Du väljer att boka in en tid hos oss är Du ansvarig för att ha skrivit ner/antecknat/satt en påminnelse. INTE vi eller vårat bokningssystem. Det ska alltså inte spela någon roll att Du inte får en påminnelse på SMS/mail (som kan hamna i skräpposten) utan Du ska redan ha vetskap om att Du har en tid bokad hos oss.
Får Du ett SMS/mail så rekommenderar vi Dig att öppna det för att dubbelkolla att det är rätt datum/tid för ibland kan det gå snabbt & egna anteckningen kan bli fel.

Varför Du debiteras
När Du bokar Din behandling så inleder vi ett avtal. Du förbinder Dig att komma till salongen vid en överenskommen tid för att köpa en behandling. Vi förbinder oss i sin tur att reservera denna tid för Dig och inte sälja den till någon annan.

För ej avbokad tid eller avbokning senare än 24 timmar innan Din tid debiteras Du 100% av behandlingskostnaden.

Vi kommer att skicka ett SMS med informationen om:
Vårt Swishnummer samt
Summan Du debiteras
SMS:et kommer från vårat telefonnummer 0760041911


Inför Din behandlingstid
Kom i god tid till Din behandling. Gärna 5-10 minuter innan så Du hinner varva ner och koppla av. Tiden Du bokat är Din tid och kommer Du för sent försvinner de minuter från Din behandling, eftersom nästkommande kund inte ska bli drabbad.

Omboka/avboka tid
Om- & avbokningar kan göras själv på Din personliga bokningssida. Du kan även avboka via vår mail/SMS/Facebook/Instagram eller tala in på telefonsvararen.
Du ska ha blivit återkopplad med en avbokningsbekräftelse för att veta att Din avbokning tagits emot. Är det inom de 24 timmarna vill vi ENDAST ha avbokningen via telefonsamtal med någon av oss på salongen.

Vid sjukdom
Skulle Du bli sjuk har Du rätt att BOKA OM Din behandling även inom de 24 timmarna. Bokar Du däremot AV tiden helt inom de 24 timmarna så debiterar vi Dig hela beloppet.
Är det inom de 24 timmarna vill vi ENDAST ha avbokningen via telefonsamtal med någon av oss på salongen.

 


Finns det ingen tid som passar Dig? Tveka inte att höra av Dig, så gör vi allt vi kan för att lösa det.

Varför ska du välja oss?

the crudeSKIN tar ett helhetsansvar för dig & din behandling - vi finns här för dig innan, under & efter!
Vi använder & arbetar med varumärken som är ledande, godkända & effektiva. Utrustningen på salongen är anpassade efter de behandlingsutbud vi erbjuder & personalen som arbetar här är välutbildad!
Vi har kontakt med alla våra kunder & vi lägger upp en individuell behandlingsplan för varenda en - så att du ska nå det resultat du önskar!