Att tänka på före din behandling & bokningsregler:

För ej avbokad tid eller avbokning senare än 24 timmar innan din tid debiteras du 100% av behandlingskostnaden. Vi kommer att skicka en faktura om du inte kommer in och betalar alt insättning på vårt BG.
Varför? – När du bokar din behandling, så inleder vi ett avtal. Du förbinder dig att komma till salongen vid en överenskommen tid för att köpa en behandling. Vi förbinder oss i sin tur att reservera denna tid för dig och inte sälja den till någon annan.
Kom i god tid till din behandling. Gärna 5-10 minuter innan din tid, så du hinner varva ner och koppla av. Tiden du bokat är din tid och kommer du för sent, så försvinner de minuter från din behandling, eftersom nästkommande kund inte ska bli drabbad.
Vid sjukdom
Skulle du bli sjuk, har du rätt att BOKA OM din behandling även inom de 24 timmarna. Bokar du däremot AV tiden helt inom de 24 timmarna så debiterar vi dig hela beloppet.
Avbokningar kan göras själv på din personliga bokningssida, du kan även avboka via vår mail och tala in på telefonsvararen. Är det inom de 24 timmarna vill vi endast ha avbokningen via telefonsamtal med någon av oss på salongen.


Finns det ingen tid som passar dig? Tveka inte att höra av dig, så gör vi allt vi kan för att lösa det åt dig.